vineri, 12 decembrie 2008

... două săptămâni

au mai rămas până la plecare. Ne încurcăm în chestiuni logistice inerente oricărei expediţii: ce fel de card să folosim acolo (ca să şi meargă), ce maşină să închiriem (ne-am hotărât să stăm într-o rulotă din aia funky care are de toate şi care costă destul de putin), cum sa facem transmisiunile (radio, video) către ţară, ş.a.m.d.
Problema cea mai complicată rămâne totuşi cea a bagajului deoarece, cu toate că ne-am hotărât să nu luăm mai nimic la noi, avem o mulţime de "mărunţişuri tehnice": trebuie să luăm o bicicletă (pentru antrenamente şi apoi pentru concursul Iron Man), avem nevoie de un anumit tip de echipament pentru Mt. Cook (cu toate că am decis ca majoritatea fiarelor să le închiriem de acolo - asta însemnând pioleţi, colţari, coardă, şi altele...) şi uite aşa bagajul creşte-creşte şi nu se mai opreşte...
Ba ar mai trebui să ne ocupăm urgent şi de echipamentul standard, pe care nici nu l-am cumpărat darămite să-l mai şi inscripţionăm cu numele partenerilor expediţiei.
Ca doar ştim cu toţii: e decembrie, adică luna în care Dan, Cipri şi Bogdan muncesc cel mai mult pe an (vă place rima?)!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu